Kisbabáknak kiságy

A honlapon a kisággyal kapcsolatban olvashatók érdekes és hasznos információk!

Friss topikok

Címkék

Archívum

A kiságy ára

2011.09.16. 13:39 - kiságy

Címkék: kiságy

 Egy kisgyermek megszületése igazi csoda, nagyon sok családban nagyon várnak rá, és nagyon tudatosan készülnek a feladatra. Hiszen gyermeknevelés egy életre szóló, nagyon nehéz, de annál örömtelibb vállalkozás. Fontos, hogy tudatosan készüljünk a szülői feladatok ellátásra, mind lelkileg és mentálisan, mind pedig a megfelelő fizikai közeg megteremtésével. Gondoskodnunk kell ruhákról, pelenkákról, meg kell vásárolnunk előre a bútorokat, mint például, kiságy, pelenkázó, fürdető. A szülői feladat előtt állókra általában jellemző, hogy hajlamosak túlzásba esni a vásárlásnál. Az egyértelmű és teljesen természetes is, hogy mindenki a legjobbat szeretné a kis jövevény számára, de ez nem csak a legmárkásabb és legdrágább bútorokkal biztosítható. A legdrágább befektetést ilyenkor a kiságy szokta jelenti. Az alábbiakban olyan szempontokat veszünk sorra, amelyek mindenképpen megkönnyíthetik a vásárlást és segíthetnek a döntésben.

A kiságy árát befolyásoló tényezők

A legalapvetőbb szempont, amit figyelembe kell vennünk a kiságy megvásárlásánál, az a méret. Hiába nézünk ki egy csodaszép, rettentően praktikus darabot, ha az túl nagy és nem fér be, se a mi hálószobánkba, se a gyerekszobának szánt helységbe. Mindenképpen úgy induljunk el vásárolni, hogy méretet vettünk, a vásárlás előtt tehát van egy nagyon fontos teendőnk, mégpedig az, hogy kitaláljuk, hogyan akarjuk kialakítania gyerekszobát. Ez egy nagyon fontos momentum, mindenképpen úgy kell kialakítanunk, kiválasztanunk a picinek szánt helységet, hogy az a későbbiekben is megfelelő legyen a számára gyerekszobának, jó, ha közel van a mi szobánkhoz. A méretek tudatában is több alternatíva közül válogathatunk majd. Ha kicsi a gyerekszoba, akkor érdemes fiókos kiságy vásárlásában gondolkozni, hiszen ez egy helyhiányosabb helységben nagyon praktikus, az ilyen típusú kiságyak azonban általában többe is szoktak kerülni. 

Mint minden terméknél, így a kiságy esetében is befolyásolja az árat az ágy márkája, én nem hiszem, hogy a pici presztízskérdést csinálna abból, hogy milyen márkájú ágyban fekszik, szóval, ha picit is szűkösebbek a kereteink mi se tegyük. Annyira halványak lehetnek a minőségbeli eltérések, hogy azért sokkal többet fizetni nem éri meg, egyik kiságy sem fog darabjaira hullani. 

A kiságy ára leginkább típusától függ, lehet fiókos, ez nagyon helytakarékos és praktikus, hiszen így egyben tároló is a kiságy. Vannak olyan típusok, amelyek rendes ággyá alakíthatók át, ezek szokat a legtöbbe kerülni, ez érthető is, mivel, ha egy ilyen típusú kiságy vásárlása mellett határozzuk el magunkat, akkor az ágy kérdését a gyerkőc 6-7 éves korág letudtuk. Így két ágyat veszünk meg egyben, ha van egy kis plusz tőkénk megéri ilyen ágyra befektetni, az ilyen típusból, viszont csak a nagyon jó minőségűt éri meg megvenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kisagy.blog.hu/api/trackback/id/tr13231755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása